熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

遺忘之戰2.5<飄飄欲仙> [2013 - 7 - 10 更新]

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

地圖名稱: 遺忘之戰2.5飄飄欲仙
地圖類型: 防守
地圖語言: 繁體中文
玩家人數: 2~7
地圖作者: 小寺

地圖介紹:

每一隻英雄瞬移或直接移動之類等等的技能都不算BUG
請自行發揮此技能。
例如:加藤的W - 向後閃(會控的玩家就不會跳出房間)

【更新內容】

1.移除敵軍前田慶次;解決飛本陣的問題
2.新增自殺指令:-自殺
3.移除試煉用灰狼任務;久棄邪物掉落率調整
4.三好三人眾副本修改,新增神將化身
5.劇情八更改為 - 直江兼續的反擊。
6.所有英雄的專屬武器更改為魂響
  一樣增加自身技能,需挑戰神將獲得物品才能製作
  魂響擁有隱藏效果,玩家就自行去體驗了~
7.新增 [單人模式] - 新手可以先選取此模式了解一下
  此模式不開放重裝部隊。
8.新增自殺指令-dead

【物品修改】

『官兵捉強盜』任務 - 等候時間(8->6)秒
『送信』任務 - 等候時間(7->5)秒
兌換金錢/木頭存貨回復時間(1->0)秒
移除滅魂之力(金錢)、灼熱斗篷
魔法武器 - 隕石術更改為被動施展,0.3秒觸發一次

【英雄修改】

新增英雄:加藤清正

預覽圖片:

繁體版: new_遺忘之戰2.5飄飄欲仙.part1.rar (2.86 MB, 下載次數: 4033)

評分

參與人數 1經驗值 +5 收起 理由
雲翼 + 5 合符格式

查看全部評分

仲係太難,最好改到最簡單可以2個人都打得過,唔係簡單同最難都冇分別,仲有我覺得打石個到好有問題,玩左2次,次次都係出死1粒石,打成50次都係個粒,2場都係禁
打完依達 和 真田 就沒怪了  時間倒數也停了下來
1# jket2530
難就唔算太難 但好多BUG 玩死鬥模式 出第一隻巨大魔物時(個隻牛) 佢會整到彈機 仲有到後期都係有D野會搞到彈機 (唔知係乜)
張圖的確唔錯 但E次更新比較多BUG 希望可以盡快修復
6# wing3491
問題已修正,下版將更完整
7# jket2530
幾時出新圖@_@
8# wing3491 差不多了.
只剩最後微調
真係忍唔住登入留言
我自己係玩單機的 玩密技

在死鬥中 牛鬼會一直出 一直出
每一波都出一隻  波波都要招呼隻牛鬼 玩咩? 試過一波有2隻 玩密技都打唔嬴啦

你自己開放直接購買升級寶石  但又唔係即刻開出黎 姐係點?
無得打石 又要等唔到第幾波先開  野外商人又係咁(雖然在死鬥無呢個問題)

成日彈game 你改版到而家 我無一場係完整咁玩
牛鬼fix左 到洗久棄彈  你自己玩埋去啦

人物技能 可唔可以整d係全攻架
你怪又多 又回得慢 你整第一扣攻 第2/3招 輔助? 比怪圍死都未天光

唔知係邊個問題 有d波數 我用技清怪既話 d怪會不斷返生
迫住普攻  

有個任務是叫係打鏡象架嘛? 呢個唔識做 打完又無野趺 返去又叫你去打

真係唔該你 整好d先拎出黎啦 唔該晒
9# x汽水罐
你真的有認真玩過?

會玩的 不會一開始就在刷寶石吧
清怪有問題?   我放武器是放好看的?
打鏡像那個  你自己再去看清楚吧

好好研究一下在反應吧
守到中期隻牛鬼唔係問題
但作者 我打到最後.. 10萬幾血 我都比信長秒左 (我同我個fd一樣)
可以改低信長同個隻類似信長入面叫大友隻野傷害 我地玩死鬥模式
同埋 出信長冇左大本 冇得換木 可以的話換木改去第2DNPC到
暫時咁多問題