熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[一般] 龍女出裝問題

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問如果出兩把神聖之劍,係唔係會爆出2個100???
定係得一個效果
另外,唔知各位覺得龍女點定位好呢????
神聖之劍?咩裝泥=.=
龍女唔洗問OFF-TANK
燈籠雪才直上TANK
我唔想玩tank既龍女- -
我想玩輸出
龍女輸出.....
都唔係話唔得
三相 飲血 血甲 女妖 CC鞋 紅刃
女妖 CC鞋 紅刃係d咩????
唔明
  女妖面纱     水银之靴       鬼魅舞者

佢定位永遠都係offtank= =
除非裝備差距太大
不然團戰玩純輸出會給人直接秒掉
他可以單上可以jungle
基本上都是燈籠 水銀鞋 智慧刀
核心裝就完成了
再來好戰者 血轉攻 冰鎚

神聖之刃那個傷害是唯一被動
http://lol.uuu9.com/skin091103/content/item/302e392e32352e32312d33313032.gifhttp://lol.uuu9.com/skin091103/content/item/302e ...
wl02251374 發表於 2011-11-15 23:30

龍女玩咁既裝真係好快死

燈籠呢樣野 睇個人出唔出  但係龍女 好戰者 一定要出 唔係佢做唔到sd tank

好戰者 終末 鞋 冰槌 十字架(蘭頓之兆 呢樣睇情況出∼因為對方企埋一齊既 你飛埋去直接開 切入會戰對我方好有利 )

龍女...打手裝既話   好戰者 終末 三相之力 嗜血者 冰槌  鬼索的狂暴之刃/無盡之刃
------------------------------------------
神聖之劍帶兩把好似只會更快疊加到4次出果下100魔傷   即係 你帶兩把 你一下普攻=疊左兩下  打第二下既時候就會爆100傷