熱銷遊戲
搜索
快捷導航
收起左側

[G]團最新一彈-數碼暴龍守城

掃一掃,手機訪問本帖

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
地圖名稱:Digimon WarV2.0版
地圖類型:防守

地圖語言:繁體中文
玩家人數:(1-5)
地圖作者:[G]grandfa ,修飾:[G]grandpa  

地圖介紹:守左上的大耳獸(名字主城),首先左上光環生出獸(英)
之後打怪搵錢食經書/出裝,FA支持買經書進化先
守得咁上下,就要出去打怪,最後打爆右下的旗仔(打第一下有咩事發生就賣個關子
[由於反應出意外奇多,故fa正不斷修改可惡的蟲(BUG)
正計劃擴建地圖大小增加難題,希望大家唔會因為易爆機就放棄支持啦,小提示由[G]grandka提供
另外本G團發圖往後會由我/其他團友做,唔想煩到TOM

U9_a2.0.w3x

3.52 MB, 下載次數: 15835

最新一彈2.0,往後仲會更新;p

評分

參與人數 1經驗值 +3 收起 理由
xszcdaqe + 3 合符格式

查看全部評分

多謝支持,有打錯請提一提,G團好野!
另外玩過支持的請比推薦令更多KYO朋友可以享受我地G團的圖
FA正努力修改同改善,一有更新,就會由我KA馬上放上黎;P
真係好game來...希望加多d野落去
回樓上
唔係賣花讚花香
我認為個idea幾好
至少我認為唔悶
進化後易守好多,
加野果邊,我都提出左意見,fa已經進行中,至於完美幾時有...好難說
因為進步係無止境
希望大家多多支持G團新作

不過仲有唔少bug...
進化cd太耐...
exp同錢太少...
有人守完城仲未進化到- -
仲有..如果加多d數碼暴龍會好d

評分

參與人數 1經驗值 +2 收起 理由
xszcdaqe + 2 熱心討論

查看全部評分

你個墮天地獄獸既模組....
係我放上u9求人修改架-.-
吾係橙汁整架
進化BUG
如果有2同3進化技能, 2進化後時間完了會自動3進化, 不過3進化後會退化到一開始(1進化?)
可以一開始3進化
先2進化後馬上3進化會有無限2進化時間

技能BUG
戰鬥暴龍獸有時會出錯技能: 出蓋亞能量炮時, 可能出現戰鬥龍捲風/相反
鋼鐵加魯魯的寒冰彈可以打自己人
(非BUG)機械暴龍獸+獸人加魯魯冇攻擊技能

進化還有一些奇怪BUG: 不能進化, 不是3進化時技能還能用...等等
個人建議一定等級後去商店進化, 可以減少BUG
守城還是很難...比起v1.6, 個人(1人) 可以守多10秒

評分

參與人數 1經驗值 +4 收起 理由
xszcdaqe + 4 熱心討論

查看全部評分

ka整幾幅圖黎啦!!!!
紅蓮果2個武器雖然型
不過令到佢自己本身個特色冇左
希望作者可以改左佢
純個人意見